Nieuws

Afsluiting businessclub Elburger SC

Afgelopen woensdag 12 juni heeft de businessclub het seizoen afgesloten met afsluitend programma. Zoals elk jaar was er voor de heren een penaltybokaal georganiseerd. Hierbij volgde een bijbehorend partnerprogramma voor de dames.

De winnaar van de penaltybokaal van vorig jaar, Herman Hendriks, was dit jaar afwezig. Het was dus zeker dat er een nieuwe winnaar zou komen. Scheidsrechter Joop Petersen werd dit jaar opvallend geassisteerd door Henk Hulst die fungeerde als VAR. Na een penaltyreeks van 6 schoten op doelman Kevin Struik volgde een reeks van 6 schoten waarbij de pal/lat moest worden geraakt. De editie van 2019 werd uiteindelijk gewonnen door Alex van de Kamp (Wasserij Elburg). Alex, die jarenlang buiten de prijzen viel, presteerde het zelfs om in één schot twee keer de paal te raken. Voorzitter Jurrie Roossien wilde na afloop de wisselbokaal overhandigen aan Alex, echter was de grote bokaal afwezig waardoor Alex alsnog zonder prijzen kwam te zitten.

Het partnerprogramma voor de dames werd verzorgd door Wilna van Boven en Edy Hulst. De dames kregen een workshop om een mozaïek tegel te versieren met decoratie. Onder het genot van een wijntje konden de dames terug kijken op een gezellige en leuke avond.

Oorkonde ere-bestuurslid
Na afloop van de penaltybokaal en het partnerprogramma volgde een speech van voorzitter Jurrie Roossien. Een bijzonder moment omdat Laurens van’t Oever had aangegeven te stoppen als bestuurslid van de businessclub. Laurens was tijdens de oprichting op 14 december 2006 actief als bestuurslid. Echter was Laurens al veel langer actief voordat de businessclub officieel werd opgericht. Laurens kreeg een oorkonde uitgereikt als ere-bestuurslid onder toeziend ogen van de aanwezige leden.

De avond werd afgesloten door een buffet van Restaurant Hao Hua uit Elburg. Een geslaagde en gezellige avond voor de leden van businessclub. Het bestuur van de businessclub bedankt haar leden voor hun steun van het afgelopen seizoen en kijkt graag uit naar het volgende seizoen!