Nieuws

De boys van 12-2 doen het nog een keer.

De boys van 12-2 doen het nog een keer.

Zaterdag mochten de boys aantreden tegen koploper WVF uit Zwolle.
Joep, Jesse,Stijn, Dennie,Ruben,Micha,Vince,Joshua,Daan en als gast Tigo waren van de partij.

Wvf begon erg sterk en had veel kansen.Maar de boys lieten zich niet gek maken en bleven lekker voetballen.Via Vince was daar Daan prachtig uit de draai 0-1 esc.Maar net voor het einde van het eerste kwartier kwam wvf gelijk1-1.

In het 2e kwartier was het gelijk op, over en weer kansen. De verdediging had het erg druk en moest vol aan de bak. Jesse Stijn Ruben Dennie vochten als leeuwen om met Joep het doel vrij te houden.

In de rust wat gewisseld , en Daan  mocht onder de lat. En weer was wvf sterk . De wilskracht komt naar boven bij de boys en Micha,Tigo,Joshua,Vince,en Joep gaan vol in de aanval.In eens komt wvf met de 2-1.

In het laatste kwartier het hele team gaat volle bak en esc krijgt de overhand. Het wordt 2-2 en zelfs 3-2 alle bij van Joep.Wvf blijft komen, en de boys blijven staan.Dan is daar Vince die de 4-2 maakt en wvf knakt. Uit een corner van Vince maakt Joep met de hak de 2-5 wat ook de eindstand is.

Zaterdag esc- go ahead. Ik weet zeker, deze boys gaan er weer voor. Klasse!!!