Nieuws

Sponsortoernooi op zaterdag 1 juli bij ESC

Op zaterdag 1 juli 2023 organiseert de Elburger Sport Club de 12e editie van het sponsortoernooi. Deze dag zal in het teken staan van verbinding, gezelligheid en natuurlijk veel voetbal plezier. Aanmelden kan via deze link.

Het toernooi bestaat uit verschillende wedstrijden op een half veld met per team 1 keeper en 6 veldspelers. De eerste wedstrijden starten om 12.30 en het toernooi zal rond 16:00 zijn afgelopen. We willen u als sponsor vragen om een team samen te stellen bestaande uit (oud)medewerkers, klanten en/of andere betrokkenen bij uw bedrijf. Een team bestaat uit minimaal 7 en maximaal 11 spelers, de minimale leeftijd is 16 jaar. Per team mogen er maximaal 3 eerste-selectie spelers in het veld staan. Bij dit toernooi staat gezelligheid en plezier centraal, een deelnemer hoeft dan ook geen lid te zijn van de Elburger Sport Club of van de KNVB. Iedereen die zich verbonden voelt met uw bedrijf en mee wilt doen is van harte welkom. Na afloop van het toernooi zorgt onze DJ gezellige muziek, draaien we aan het rad voor mooie prijzen en steken we de barbecue aan voor de lekkerste burgers. De opbrengst gaat ook dit jaar naar het goede doel. De organisatie hoopt dit goede doel binnenkort met u te kunnen delen.

Er is dit jaar gekozen voor een combinatie met de jaarlijkse familiedag. We hopen op deze manier de leden en de sponsoren van de Elburger Sport Club dichter bij elkaar te brengen.

Leden van de Elburger Sport Club van 16 jaar en ouder worden daarom uitgenodigd om deel te nemen aan dit toernooi. Mocht u het als sponsor leuk vinden om uw bedrijfsnaam te koppelen aan het toernooi maar heeft u geen of onvoldoende spelers, kunt u zich alsnog aanmelden. Wij proberen uw bedrijfsnaam dan te koppelen aan een team met actieve leden.

Het sportpark biedt ruimte aan maximaal 32 teams. Voor aanmelden geldt dan ook: Vol = Vol. Aanmelden kan via deze link.

Het inschrijfgeld bedraagt €40,- per team*. Hiervoor ontvangt u consumptiebonnen voor het hele team.