Nieuws

Laatste ESC Franken Dakkapellen Voetbalschool van 2023

Zaterdagmorgen 18 november om 10.15 uur was alweer de laatste ESC Franken Dakkapellen Voetbalschool van dit jaar. Voor deze laatste keer was er een mooie opkomst van de Elburgse jeugd. De meeste kinderen stonden al vol met spanning voordat de Voetbalschool was begonnen, want Sinterklaas komt vanmiddag in het land. Het was donker en koud buiten, de regen liet gelukkig nog even op zich wachten. Om de spanningsboog niet te hoog te laten oplopen voor de 4, 5 en 6 jarige jongens en meiden, werd er gewerkt met een ingekort programma. Na afloop kreeg iedereen een mooie medaille uitgereikt onder toeziend oog van mascotte Botje. Tot slot was er voor iedere deelnemer aan de Voetbalschool gratis ranja en een patatje verkrijgbaar in de kantine.

Alle vrijwilligers wederom hartelijk dank voor jullie inzet, we hopen iedereen volgend jaar weer terug te zien.

Medio maart volgend jaar zal de eerste ESC Franken Dakkapellen Voetbalschool voor het nieuwe jaar op het programma staan. Ter zijner tijd zal er een bericht op de site van ESC verschijnen.