Nieuws

Accountantskantoor Timmer sponsort wedstrijdbal!

Bij de spannende wedstrijd tegen DSV ’61 werd de wedstrijdbal gesponsord door onze trouwe sponsor Accountantskantoor Timmer. Ronald Cleijsen reikte de bal uit aan Remco Timmer en zijn zoontje die later graag in het eerste wil spelen! Bedankt voor deze mooie geste!

Accountantskantoor Timmer B.V.

Accountantskantoor Timmer B.V. is een regionaal accountantskantoor (regio Zwolle-Harderwijk), gevestigd te Doornspijk. Ons kantoor verricht alle gangbare accountantswerkzaamheden, waarbij de nadruk met name ligt op het bieden van administratieve en fiscale rust, waardoor onze relaties zich hier niet druk over hoeven te maken en zich volledig met hun eigen werk en hun onderneming kunnen bezighouden. Als Accountantskantoor Timmer B.V. de administratie en de belastingaangiften verzorgt, reken dan maar dat het in goede handen is en dat het op een juiste en correcte manier behandeld wordt.

Ons bedrijf is ontstaan uit Administratie- en Assurantiekantoor Hartholt. Per 1 januari 1994 heeft de toenmalige eigenaar de heer T. Hartholt het administratiekantoor overgedragen aan Brand Timmer. Brand Timmer ging verder onder de handelsnaam Administratiekantoor Timmer. Vanaf dat moment is ons bedrijf uitgegroeid van drie naar de huidige tien personeelsleden.

Begin 2002 heeft Brand Timmer zijn AA-diploma (Accountant-Administratieconsulent) behaald en op 8 mei 2002 is de handelsnaam Administratiekantoor Timmer veranderd in Accountantskantoor Timmer B.V.. Wij zijn als accountantskantoor aangesloten bij de NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants). In de loop van 2013 heeft Remco Timmer zijn accountantsstudie afgerond en begin 2014 is hij mede-eigenaar van het kantoor geworden. Op 1 januari 2019 is Brand Timmer gestopt met zijn werk en vanaf dat moment is Remco de enig eigenaar.

Vanaf voorjaar 2013 zijn wij aangesloten bij het Novak-convenant van Horizontaal Toezicht met de Belastingdienst. Dit houdt in dat indien door ons een belastingaangifte onder horizontaal toezicht is ingediend, de klant er van uit kan gaan dat deze aangifte goed is en dat hij sneller zekerheid van de Belastingdienst krijgt. Ook dit geeft weer een extra rust bij de klant, omdat hij weet waar hij aan toe is.

Meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek:
Bel 0525 – 66 06 90 of vul het contactformulier in.