Nieuws

Bedrijventoernooi Elburger Sportclub op zaterdag 6 juli

Zaterdag 6 juli 2024 is het Burgemeester Bode Sportpark het toneel voor de 13e editie van het bedrijventoernooi van de Elburger Sport Club. Van 13:00 tot 16:30 gaan verschillende sponsoren en regionale bedrijven met elkaar de strijd aan om de felbegeerde Aalt Petersen Schaal

Aanmelden

Het toernooi bestaat uit verschillende wedstrijden op een (bijna) half veld, waarbij elk team 1 keeper en 6 veldspelers heeft. De eerste wedstrijden starten om 13:15 uur en het toernooi zal rond 16:30 uur eindigen.

Een team dient uit minimaal 7 en maximaal 11 spelers te bestaan, waarbij de minimum leeftijd 16 jaar is. Let op: om het niveauverschil tussen de teams zo klein mogelijk houden is het maximale aantal eerste selectiespelers 3 per team.

Bij dit toernooi staat gezelligheid en plezier centraal, en de deelnemers hoeven geen lid te zijn van de Elburger Sport Club of van de KNVB. Iedereen die zich verbonden voelt met jullie bedrijf en mee wil doen, is van harte welkom.

Na afloop van het toernooi zorgt onze DJ voor gezellige muziek, draaien we aan het rad voor mooie prijzen en steken we de barbecue aan voor heerlijke burgers. De opbrengst van het Rad van Avontuur gaat ook dit jaar naar het goede doel. (Dit goede doel zullen we op korte termijn communiceren)

Alle teams starten met poulewedstrijden. De poule-indeling zal willekeurig worden bepaald door de Tournify app. Na de poulewedstrijden zullen er Finalewedstrijden gespeeld worden om de definitieve plek op de ranglijst te bepalen.

Het inschrijfgeld bedraagt €50,- per team. Dit bedrag dient bij aanvang van het toernooi contant te worden voldaan bij het wedstrijdsecretariaat. Hiervoor ontvangt iedere speler een consumptie en een bon voor een Hamburger.

We wensen jullie alvast veel succes en plezier op het bedrijventoernooi!

Programma: (LET OP: Concept)

12:30 Ontvangst deelnemende teams
13:00 Openingswoord met korte instructie
13:00 Aftrap Poulewedstrijden
15:45 Aftrap Finale Wedstrijden
16:45 Einde Toernooi
16:45 Start 3e Helft met DJ en Rad van Avontuur
17:45 Huldiging Jubilarisen
18:00 Prijsuitreiking
17:50 Hervatting 3e helft met DJ en Rad van Avontuur

Let op: Vanaf 17:45 zijn de kleedkamers gesloten!

Voor overige informatie rondom de actie voor het goede doel en spelregels tijdens het toernooi verwijzen we je door naar onze Tournify Pagina.

Vragen? Benader het wedstrijdsecretariaat of neem contact op met Collin van der Wardt ([email protected] / 0683123334)