Wijziging

Wijziging adres voor leden

Ben je verhuisd? Of heb je een nieuw e-mailadres? Dan kun je zelf je gegevens aanpassen in de voetbal.nl app. Hiervoor hebben we een instructiepagina gemaakt om gemakkelijk je eigen gegevens aan te passen. 

 

 

Overige wijzigingen of rekeningnummer

Wijzigingen van adresgegevens en/of rekeningnummer kunnen gemeld worden door de  Wijzigingskaart ESC in te vullen en in te leveren bij de ledenadministratie.

Download hier uw Wijzigingskaart ESC

Stoppen met voetballen

Leden die hun actieve voetballoopbaan beëindigen kunnen tegen een gereduceerd tarief (niet-spelend) lid blijven van de Elburger Sport Club. Je blijft dan volwaardig lid van onze vereniging en gratis toegang tot de wedstrijden van het eerste. Ook deze mutaties graag melden bij de ledenadministratie. Dit kan d.m.v. het “Afmeldingsformulier” in te vullen en te mailen naar [email protected]

Wanneer je overigens stopt met je actieve carrière en toch iets wilt blijven doen in of rond het voetbal, dan zijn er in de vrijwilligerssfeer volop mogelijkheden. Neem in dat geval graag even contact op met de vrijwilligers coördinator,  voor meer informatie!

Weer beginnen met voetballen
Leden die niet-spelend zijn en weer willen gaan voetballen kunnen hun lidmaatschap wijzigen in spelend lid. Ze zijn dan weer gerechtigd om in competitieverband te voetballen. Dit kan d.m.v. een email aan ledenadministratie.

Informatie over de huidige contributie: Klik hier