Nieuws

ESC JO9-3 tegen WHC JO9-2

Afgelopen zaterdag speelden onze toppers uit tegen Wezep. De derde wedstrijd na de winterstop was hiermee een feit!

We begonnen de wedstrijd gelijk sterk met meerdere kansen op het doel. Dylano wist met een trefzeker doelpunt Elburg een voorsprong te geven met 1-0. Wezep wist daarna meerdere keren dichtbij een doelpunt te komen maar Luca wist de ballen keer op keer tegen te houden! Elin kwam door de verdediging van Wezep heen en zorgde voor 2-0. Wezep wist daarna terug te komen en kwam uiteindelijk in de laatste minuten op voorsprong te staan met 4-3. De laatste seconden waren spannend! Dylano zorgde voor gelijkspel door in de laatste seconden in de korte hoek te scoren!

Onze jongens en meid hebben weer super gespeeld! Volgende week spelen we thuis tegen Hatto Heim JO9-2G. Goed weekend!