Nieuws

DJM Food Processing B.V. sponsort trainingspakken JO17-2

Ook dit jaar sponsort DJM Food Processing B.V. weer een team van de Elburger Sport Club. Ditmaal werd het team van JO17-2 voorzien van nieuwe trainingspakken. Hierdoor lopen de mannen van JO17-2 er weer verzorgd bij.

DJM Food Processing is opgericht in 1978 en heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld tot een belangrijke speler op de wereldmarkt. Het bedrijf heeft productiemachines om snacks en kant-en-klaargerechten te produceren. DJM biedt oplossingen voor alle productiestappen, van de input of productmix tot afgewerkte producten. Of het nu hamburgers, kipnuggets, gevulde kaasstengels of Scotch Eggs zijn die in één cyclus worden geproduceerd, ze bouwen een winstgevende productielijn van A tot Z. Een uitgebreide R & D-afdeling, geavanceerde productietechnieken en eigen testfaciliteiten vormen de basis voor hoge – eindmachines en systemen. Hierin worden unieke gepatenteerde technieken toegepast.

Kijk voor meer informatie op www.djmfoodprocessing.nl

De Elburger Sport Club dankt DJM Food Processing voor de sponsoring en verbintenis aan de vereniging. Namens de mannen van JO17-2 bedankt!

DJM Food Processing
De Rietkraag 7
8082 AA Elburg

T: 0525 652 088
W: www.djmfoodprocessing.nl