Nieuws

ESC groepswinnaar in de districtsbeker

Gisteravond was de laatste bekerwedstrijd in de groepsfase voor ESC tegen Eerbeekse Boys. In de eerste bekerwedstrijd had ESC met 0-3 gewonnen van Vierhouten ’82 in Vierhouten. In Kampen ging het helaas mis in de tweede bekerwedstrijd tegen vv Kampen, 3-2 verlies.

Dinsdagavond om 20.00 uur was de aftrap tegen Eerbeekse Boys in Elburg. De mannen van hoofdtrainer Siemen Lindboom speelden verfrissend goed, er werd flink op los gecombineerd met goed voetbal. Voor rust kwam ESC dan ook dik verdiend op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Lars Lamberink en Max Lamberink. Na rust was het opnieuw raak voor Lars Lamberink 3-0. De uitstekend spelende Donny Mulder bepaalde de 4-0 eindstand.

Hierdoor is ESC groepswinnaar in deze groep van de districtsbeker en door naar de knock out fase in het bekertoernooi. Wie daarin de tegenstander wordt is op dit moment nog niet bekend.