Nieuws

ESC VR1 haalt fors uit met 13-0

Zaterdagmiddag speelde ESC VR1 onder een stralende zon op het hoofdveld tegen Swift ’64 VR2 uit Swifterbant. Vanaf het begin waren de intenties van Elburgse dames duidelijk. Een overtuigde overwinning boeken. Met goed combinatie voetbal werden de eerste kansen gecreëerd. Het eerste doelpunt kon niet lang meer op zich laten wachten. In de 10e minuut scoorde Marinca de 1-0 uit een hoekschop. Vijf minuten later scoorde Melissa de 2-0. Maar ESC VR1 ging gestaag verder, via Nienke, Noraly en wederom Melissa was het met de rust al 5-0.

Met zo’n mooie score was het voor de trainers Bert en Martin een mooie gelegenheid om te wisselen en wat verse krachten binnen de lijnen te brengen. De tweede helft gingen de dames onverzettelijk door en denderen over Swift ’64 VR2 heen. Via Nienke, Kyra, Demi, Lisanne (H), Kyra, Nienke, Alyssa en Lisanne (H) liep de score uiteindelijk op tot 13-0. Een mooie en dik verdiende overwinning voor ESC VR1.