Nieuws

Cor van Putten trainer/coach van Mannen 2 en terug op het oude nest

We zijn blij met de aanstelling van Cor van Putten als trainer/coach van Mannen 2 voor het seizoen 2022/2023. Mannen 2 wordt vanaf komend seizoen weer een prestatief team binnen onze verenging en we zijn blij dat we Cor hieraan hebben kunnen koppelen als trainer/coach.
Voor de meeste mensen binnen onze vereniging is Cor geen onbekende, want Cor is een man van de club. Hij heeft in zijn actieve voetbalcarrière alle jeugdteams binnen onze vereniging doorlopen, om vervolgens jaren in onze hoofdmacht te spelen en zijn actieve voetbalcarrière af te sluiten bij de overige senioren binnen onze vereniging.
Al tijdens en na zijn actieve voetbalcarrière is Cor zich gaan richten op het trainerschap. In het begin bij verschillende jeugdteams binnen onze vereniging en later ook als trainer van Mannen 2. Na een aantal jaren als trainer bij omliggende verenigingen actief te zijn geweest, keert hij nu wederom terug als trainer/coach van Mannen 2 binnen onze vereniging.
Cor welkom terug en heel veel succes!

Reactie van Cor:
“Ik vind het ontzettend leuk dat ik weer terug ben bij ESC en kijk er naar uit om met het (jonge) team aan de slag te gaan. Mijn doelstelling is; bijdragen aan het verbeteren van spelers op een leuke en gedisciplineerde manier in het belang van de vereniging.”