Nieuws

Raoul Jessurun verlengt contract als trainer/coach JO19-1

We zijn bijzonder blij te kunnen communiceren dat Raoul Jessurun ook komend seizoen trainer/coach zal zijn van onze JO19-1 selectie. Wij zien in Raoul de ideale persoon om deze talentvolle groep verder klaar te stomen voor de stap naar de 1e selectie. Dit seizoen hebben veel van zijn spelers al regelmatig meegetraind/-gespeeld bij de 1e selectie en aangetoond dat zij hier de potentie én de drive voor hebben. Met Raoul hebben wij een gedreven, betrokken en professionele clubman in huis die we graag nog lange tijd aan ESC verbonden willen hebben. Naast het werkzaam zijn in de functie van trainer/coach zal Raoul ook met zijn eigen bedrijf GOALZ van betekenis zijn voor de Elburger SC. Enerzijds met de organisatie van aansprekende evenementen zoals de GOALZ Voetbaldagen (herfstvakantie) en de Veluwse Champions League (voorjaarsvakantie) en anderzijds met het opzetten en uitvoeren van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige techniektraining binnen de Onderbouw zodat we een verdere verbetering van onze jeugdopleiding weten te realiseren.

 

Reactie Raoul:
“Ik ben blij dat ik nog een jaar trainer ben van deze talentvolle groep! Iedere training proberen Evert Duin (assistent) en ik de jongens uit te dagen en te differentiëren binnen de spelprincipes en zorgt Noraly (fysiektrainer) er iedere woensdag voor dat ze conditioneel op orde zijn.
Daarnaast is er een goede samenwerking met Siemen. We hebben wekelijks contact over jongens die mee mogen trainen of op wedstrijddagen aan kunnen sluiten. Namens Goalz ga ik volgend jaar ook aan de slag met techniektrainingen voor de jongste jeugd. Iedere training gaan we onder andere werken aan Ballmastery en passeerbewegingen.
Ik heb er zin in!”