Nieuws

ESC VR1 verslaat sv Epe VR2 met 2-0

Zaterdagmiddag mocht ESC VR1 het opnemen tegen VR2 van sv Epe. Op het hoofdveld van het Burgemeester Bode sportpark was het koud en de straffe wind maakte gevoelstemperatuur nog een paar graden kouder. Vanaf de aftrap ging ESC VR1 op jacht naar de eerste treffer. Na een aantal kansen was het in de 20e minuut raak, Melissa Nap maakte de dik verdiende 1-0. Helaas werden diverse mogelijkheden om de score verder op te voeren, onbenut gelaten. In 45e minuut scoorde Nienke Huisman alsnog de 2-0.

Na de pauze werd het een andere tweede helft. De vrouwen van sv Epe VR2 kwamen meer op de helft van de Elburgse vrouwen. In de 50e was de aansluitingstreffer bijna een feit. Gelukkig bracht de paal redding. Natuurlijk zocht ESC VR1 tegen de wind in, het vijandelijke doel. Maar tot echte doelkansen kwam het niet of nauwelijks. De ruststand werd dan ook de eindstand.

Met deze overwinning doet ESC VR1 goede zaken op de ranglijst. Komende zaterdag 9 april speelt ESC VR1 wederom een thuiswedstrijd. In Elburg wordt er om 14.45 uur afgetrapt tegen VVOP VR1 uit Voorthuizen.