Nieuws

Kledingsponsor uitgelicht: Sketz Uitzendwerk

Deze week worden de nieuwe tenues uitgedeeld. Een mooi moment om onze kledingsponsoren in het zonnetje te zetten.

Sketz uitzendwerk is een allround uitzendbureau met vestigingen in Kampen, Meppel en op ’t Harde. Ze bemiddelen in productie, logistiek, administratie, bouw, infra en techniek.
Naast bemiddeling in personeel is Sketz in 2019 ook gestart met opleidingen. Binnen dit vakgebied beschikt Sketz over de kennis voor het organiseren van diverse opleidingen. Sinds 2022 worden de opleidingen verzorgd door Slim Opleiden BV, een mooie stap in het verder professionaliseren van de opleidingen. De cursussen kunnen gegeven worden middels e-learning, klassikaal (locatie wordt door Sketz verzorgd), of op locatie van het bedrijf dat de cursus aan haar medewerkers wil aanbieden.

Bent u zoek naar tijdelijk of vast personeel? Dan is Sketz Uitzendwerk de juiste partner voor u! Wij vinden snel geschikte en gekwalificeerde medewerkers die u dan op uitzendbasis aan het werk krijgt. Dit kan geheel flexibel, maar er zijn ook mogelijkheden tot het langer binden van een medewerker mocht dit voor uw bedrijf van belang zijn.

Ben je op zoek naar een tijdelijke of vaste baan?  Als je bij ons komt werken kan dat op basis van uitzenden, maar ook detachering of via werving en selectie (dus direct bij de opdrachtgever in dienst. Neem contact met ons op en we gaan bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Sketz hecht waarde aan persoonlijk contact, waarbij jouw talent en motivatie een belangrijk uitgangspunt is.

 

 

Sketz Uitzendwerk
Koekoeksweg 2c
8084 GM ’t Harde
www.sketz.nl