Nieuws

ESC VR1 speelt gelijk in bekerwedstrijd tegen vv Nunspeet VR1 2-2

De vrouwen van ESC VR1 speelden zaterdag hun eerste bekerwedstrijd tegen vv Nunspeet VR1. In de eerste helft kwam ESC VR1 op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Demi Stijf. Daarmee gingen beide teams ook de rust in. Na de rust kwamen de vrouwen van vv Nunspeet 1 feller uit de kleedkamer, dat resulteerde in de gelijkmaker 1-1. Daarna werd het echt een wedstrijd, er werd gestreden op het veld. De vrouwen van vv Nunspeet kwamen zelfs op een 2-1 voorsprong in de wedstrijd. De trainers Martin en Aart Klein van ESC VR1 stuurden hun team naar voren. De druk op het doel van vv Nunspeet werd steeds heviger. Vlak voor tijd scoorde Lisanne Huisman de gelijkmaker voor ESC VR1, de 2-2. Fotograaf Erik de Weerd maakte een aantal foto’s van deze wedstrijd waarvoor hartelijk dank.

Komende woensdag speelt ESC VR1 haar tweede bekerwedstrijd. Om 19.45 uur wordt er afgetrapt in Elburg tegen VSCO ’61 VR1 uit Oosterwolde. En zaterdag 17 september staat de derde en laatste bekerwedstrijd op het programma. Wederom een thuiswedstrijd om 12.15 uur tegen DSV ’61 VR2 uit Doornspijk.

Foto’s: Erik de Weerd