Nieuws

’t Olde Regthuys verbindt zich aan de Elburger Sportclub!

Met veel enthousiasme verbindt het Olde Regthuys zich voor de komende jaren aan ESC. Verbinding met de sporters, verenigingen en bewoners uit Elburg is voor het Olde Regthuys erg belangrijk. Daarom ging Bettina de Bruin namens ESC met een bos bloemen op bezoek bij Daan Stoter van ’t Olde Regthuys. Daan: “Sport, ontspanning en plezier maken zit in het bloed van dit gastvrije restaurant!”

“Eerste klas gastvrijheid”, daarvoor kun je in Elburg bij ’t Olde Regthuys terecht!

Victrix triumphet veritas

Ofwel, ‘moge de waarheid zegevieren’. Deze tekst staat met het jaartal 1596 op de gevel van het pand van ’t Olde Regthuys. Het sterke vermoeden bestaat dan ook dat hier vroeger recht gesproken werd. Voor wie de waarheid niet zo gunstig uitpakte stonden de schandpalen op de Vischmarkt klaar. Nu is de sfeer hier heel wat gemoedelijker!

​We durven wel te zeggen dat ’t Olde Regthuys het mooiste plekje van Elburg in bezit neemt!

Restaurant ’t Olde Regthuys
Beekstraat 33
8081 EA Elburg
T 0525-684830
www.olderegthuyselburg.nl