Nieuws

Succesvolle eerste editie van de BUDDY’S CUP

Op zaterdag 3 juni was het Burgemeester Bode Sportpark het toneel van de BUDDY’S CUP.  Met perfecte weersomstandigheden van 23 graden en een stralende zon, was het een dag vol plezier en sportiviteit. Seniorenteams uit de 5e en 6e klasse uit diverse plaatsen, zoals Zwolle, Voorthuizen, Apeldoorn en Urk, kwamen samen om deel te nemen aan dit 7 tegen 7 toernooi.

Om 11:00 uur betraden alle 18 deelnemende teams het sportpark, waar ze werden verwelkomd met een programmaboekje, een verfrissend drankje en consumptiemunten. De sfeer zat er meteen goed in en alle teams waren vastberaden om de felbegeerde BUDDY’S CUP mee naar huis te nemen.

Vanaf 11:45 uur begonnen de eerste wedstrijden en het fanatisme was voelbaar op het veld. De teams gaven alles wat ze in zich hadden en streden om de overwinning.

Iets na vieren kondigde de wedstrijdsecretaris het laatste fluitsignaal aan, waarmee het toernooi ten einde kwam. De teams konden zich vervolgens opfrissen en voorbereiden op een gezellige middag en avond vol vertier.

Uiteindelijk ging VVOP 7 er met de overwinning vandoor. Zij mogen zich een jaar lang de trotse houders van de BUDDY’s Cup noemen.

Rond half 5 begon de “derde helft” met DJ Marklouda en volkszanger Kris van de Straat. De feeststemming zat er direct in. Teams genoten op het uitgebreide terras voor de kantine van de muziek, het eten en de welverdiende biertjes. Mede dankzij de gulle bijdragen van hoofdsponsor Buddy’s en andere lokale ondernemers zoals Slagerij van de Weg, Bakkerij Doctor, Kapper Martin Leusink, Moonbloom, Stadbrouwerij Vos, 11 teamsports en de Jokkebrokbrouwerij werden er fantastische prijzen verloot met het rad van fortuin.

De organisatie van de BUDDY’s Cup wil graag via deze weg alle deelnemers, vrijwilligers en sponsoren bedanken voor hun aanwezigheid, steun en inzet. Zonder hen zou dit fantastische evenement niet mogelijk zijn geweest. Het was een dag vol sportiviteit en gezelligheid.

Volgend jaar belooft de BUDDY’S CUP opnieuw een groot succes te worden, waarbij ook nieuwe teams van harte welkom zijn. Houd de Instagram @buddyscup dus goed in de gaten!

 

Foto’s: Harry ten Hove en Collin van der Wardt