Nieuws

Verkoop broodjes hamburger

Verkoop broodjes hamburger tijdens Pinkstermarkt

Afgelopen maandag, 29 mei ’23, hebben een aantal vrijwilligers tijdens de Pinkstermarkt een groot aantal hamburgers gebakken en deze op een broodje, met of zonder drinken erbij, verkocht aan de vele bezoekers van de markt.

 

 

 

Het begon ’s ochtends met het opbouwen van de kraam en het klaarzetten van de spullen. Sabine en Gertjan Schreurs hebben gezorgd dat alle benodigdheden aanwezig waren. En er was zelfs een eigen koeriersdienst 😊 die ons van diverse spullen voorzag die dag.

Er was een mooie grote ‘pan’ waar de heerlijke hamburgers, van slagerij van de Weg, op gebakken werden. Verse witte bolletjes kwamen van Bakkerij Grootkarzijn uit ’t Harde.

Vele bezoekers van de markt hebben genoten van een broodje, met ‘alles erop en eraan’. Sommige mensen kwamen zelfs nog terug om nog een broodje te halen of te vertellen dat het erg lekker had gesmaakt! Het was een mooie dag en leuk om dit samen te doen voor onze sportclub.

We kunnen dus wel zeggen dat het een succes was en het heeft een mooi bedrag opgeleverd voor de Elburger Sportclub! Iedereen die geholpen heeft heel hartelijk bedankt voor jullie inzet! Volgend jaar weer! 😊