Nieuws

ESC 1 gaat weer beginnen

Onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Raoul Jessurun is ESC 1 begonnen aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen. De eerste trainingen zijn inmiddels achter de rug. Komende zaterdag staan de eerste wedstrijden om de Veluwecup op het programma in Oldebroek. Om 13.00 uur mogen de mannen aantreden tegen vv OWIOS, dat dit seizoen onder leiding staat van oud ESC trainer Siemen Lindeboom. Om 15.00 uur speelt sv ’t Harde tegen DSV ’61. Dinsdag om 19.30 uur speelt DSV ’61 tegen vv OWIOS en komende woensdag speelt ESC 1 om 19.30 uur voor de Veluwecup tegen sv ’t Harde in Oldebroek. Volgende week zaterdag 26 augustus is de laatste speeldag om de Veluwecup in Oldebroek, met om 13.00 uur ESC – DSV ’61 en om 15.00 uur sv ’t Harde – vv OWIOS.

De eerste bekerwedstrijden staan voor september gepland. ESC 1 mag beginnen met een thuiswedstrijd op zaterdag 2 september om 14.45 uur tegen Be Quick ’28. Daarna volgen twee uitwedstrijden, zaterdag 9 september tegen Go Ahead Kampen 2 en zaterdag 16 september tegen ZAC, beide wedstrijden beginnen om 14.30 uur.

Het programma van de competitiewedstrijden in de zaterdag 4e klasse B zijn inmiddels ook bekend. Op zaterdag 23 september is de eerste competitieronde, ESC mag het dan in een thuiswedstrijd opnemen tegen vv VEVO. De eerste derby tegen DSV ’61 staat voor zaterdag 9 december op het programma in Doornspijk. De derby in Elburg staat op de planning voor zaterdag 11 mei 2024. De laatste wedstrijden voor de competitie zijn op zaterdag 25 mei. ESC speelt dan een thuiswedstrijd tegen vv Stroe. Het volledige programma is terug te vinden op www.voetbal.nl en op de site van ESC (via teams, ESC 1 en dan programma).