Nieuws

ESC Franken Dakkapellen voetbalschool is weer begonnen

Zaterdagmorgen om 10.15 uur hadden zich zo’n 20 jonge voetballers in de leeftijd van 4 t/m 6 jaar, zich verzameld voor de start van de ESC Franken Dakkapellen voetbalschool. Onder de deskundige leiding van Peter en Harry, aangevuld met meerdere begeleid(st)ers werden er weer diverse oefeningen gedaan om kennis te maken met de voetbalsport. Door de hoge temperatuur kwam de ranja in de pauze als welkome dorstlesser. Na een uur zat het erop voor iedereen en keek menigeen alweer uit naar volgende week.

Ben jij tussen de 4 en 6 jaar oud en wil je graag op een leuke manier kennis maken met het voetballen. Geef je dan snel op voor de ESC Franken Dakkapellen voetbalschool. Via onderstaande link. Neem gerust je vriendjes of vriendinnetjes mee.

https://www.elburgersc.nl/voetbalschool/aanmelden-voetbalschool/

ESC Franken Dakkapellen voetbalschool vind elke zaterdag plaats van 10.15 uur, op veld 2 en duurt ongeveer een uurtje. Deelname is gratis, natuurlijk mag je ook eerst een keertje komen kijken.

Wanneer je 7 jaar of ouder bent dan zijn er natuurlijk ook mogelijkheden om vrijblijvend kennis te maken met het voetballen bij ESC. Een aantal keren meetrainen of kijken bij de circuittraining (maandag en woensdag) behoord dan tot de mogelijkheden.