Nieuws

Hoe zat dat ook alweer?

De veiligheid op en rond ons sportpark is enorm belangrijk.

We willen dat iedereen zich veilig kan voelen en daar zijn we met z’n allen verantwoordelijk voor. Daar maken we samen ook elke dag werk van. Dat doen we onder andere door alle leiders en trainers van teams waarin minderjarigen spelen een Verklaring Omtrent Gedrag te laten aanvragen. In de kantine vragen we je legitimatie als we niet exact meer weten hoe oud je bent, of je genen hebt waardoor je er wat jonger uitziet dan je werkelijk bent. Roken doen we op ons sportpark al helemaal niet meer en waarschijnlijk heb je de mooie nieuwe borden op ons sportpark ook al gezien met onze gedragsregels.

Voor iedereen, ook bezoekers van onze club, is dan snel duidelijk hoe wij met elkaar omgaan en met z’n allen kunnen we dan het goede voorbeeld geven.

Samen zorgen we voor een steeds veiliger sportpark, zodat we van onze geliefde sport kunnen genieten, of we dat nu op of langs het veld doen.

Mocht je je afvragen hoe we met elkaar omgaan en heb je de afspraken die we maakten even niet meer helder voor ogen? Dat kan, op zich zijn ze niet zo moeilijk, het gaat er vooral om dat we normaal met elkaar omgaan en we geen gedrag dat ongewenst of zelfs strafbaar is laten zien.

https://elburgersc.nl/alcoholbeleid/

Mocht het zo zijn dat afspraken niet nagekomen worden en daardoor de veiligheid echt in het gedrang komt, dan kan het zijn dat de veiligheid van al de leden boven het individuele belang om lid te zijn van onze mooie vereniging gesteld zal worden.