Nieuws

Transfernieuws: Terug op het oude nest

We zijn verheugd dat we kunnen melden dat na een afwezigheid van 2,5 jaar Ilse Bovendorp en Amber Balk weer zijn teruggekeerd bij Elburger SC.

Deze meiden zijn 2,5 jaar geleden naar een meidenteam van sv ’t Harde gegaan maar hebben besloten om deze winterstop terug te keren bij de Vrouwen 1 van Elburger SC.
Ze wilden op sportief niveau weer uitgedaagd worden om zichzelf als voetbalsters verder te ontwikkelen. Door de trainingen en gesprekken hebben ze besloten dat ze zichzelf weer kunnen uitdagen bij de Vrouwen 1 van Elburger SC.

Reactie Ilse:

Ik voetbal al sinds kleins af aan, heb afgelopen 2,5 jaar bij ’t Harde gespeeld waarvan het afgelopen half jaar 7 tegen 7. Deze vorm van voetbal beviel mij niet en had behoefte aan weer elke zaterdag lekker voetballen. Bij ESC voel ik mij weer van harte welkom en kijk er enorm naar uit weer elke zaterdag wedstrijden te voetballen!

Reactie Amber:

Ik ben naar ESC gegaan, samen met Ilse, omdat wij 7 tegen 7 niet heel erg leuk vonden. Bij ESC hoop ik weer plezier en uitdaging in het voetbal te vinden.

 

De afgelopen periode heeft de meiden en vrouwenafdeling van Elburger SC een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Zowel kwantitatief en kwalitatief is er een goede basis neergelegd. Dit maakt dat de afdeling kan door ontwikkelen om nog meer voetballende meiden en vrouwen een plek te bieden waarbij ze met leeftijdsgenoten en op eigen niveau kunnen voetballen.
Op dit moment zijn er 5 meidenteams en 2 vrouwenteams in competitie. Dit maakt dat we veel mogelijkheden hebben om aan te sluiten bij de behoefte van de speelsters.

Mocht je eventueel geïnteresseerd en/of geïnspireerd zijn en wil je meer weten over de mogelijkheden om te voetballen bij Elburger SC, neem dan contact op via [email protected]