Nieuws

Do call us, because we will call you….

Op diverse onderdelen binnen onze vereniging blijven we op zoek naar extra mensen. Dat maakt het verdelen van werkzaamheden nu eenmaal gemakkelijker.

Mocht je willen helpen dan zijn we voor nu op zoek naar extra hulp in de keuken. Ongetwijfeld heb je wel in eerdere berichten gelezen dat we nu soms de keuken eerder moeten sluiten dan dat we willen. Met een aantal extra mensen kunnen we dit voorkomen.

Verder zijn we op zoek naar leden (of hun ouders en verzorgers) die beschikken over twee rechterhanden. Binnen onze vereniging coördineert het bestuurslid Facilitaire Zaken de uit te voeren werkzaamheden. Als je voor je vrijwilligerstaak je talent in wil zetten dan horen we dat graag.

Als je niet belt, vrees dan niet, dan bellen wij jou. We brengen weer in kaart wie wat binnen onze vereniging doet en wie nog niet. Je kan dan ook een telefoontje verwachten, maar het zou mooier en fijner zijn als je ons voor bent. Waarom zou je immers wachten.

Mocht je al in willen stappen op een taak, laat dat dan weten. Stuur een kort mailtje met wat je graag zou willen doen en dan gaan we het regelen.

[email protected]