Nieuws

Gerrit Zoet ook komend seizoen trainer/coach JO19-1

Bij deze maken we graag bekend dat onze JO19-1 ook komend seizoen onder leiding staat van Gerrit Zoet. Dit seizoen heeft het team een moeilijke opstartfase gehad qua resultaten wat in belangrijke mate te maken had met het ontbreken van een keeper (blessure). Helaas was de consequentie dat het team in de 2e fase een klasse lager ingedeeld werd. Daarin heeft het team een hele mooie ontwikkeling laten zien wat i.c.m. de terugkeer van de keeper leidde tot een dik verdiend kampioenschap. Kenmerkend voor de teams van Gerrit is dat er altijd sprake is van een hecht collectief. Vanuit die basis wordt vervolgens geprobeerd om het voetballend vermogen te ontwikkelen en die ontwikkeling is duidelijk zichtbaar.
Naast het trainen en coachen van JO19-1 zal Gerrit ook 1x per week de JO17-3 gaan trainen en daarnaast zal hij actief zijn als voetbalkadercoach. In deze laatste functie gaat hij trainers/coaches van niet-selectieteams begeleiden in hun ontwikkeling met de insteek om de kwaliteit van ons technisch kader verder te verhogen.
Het zal dan ook geen verbazing wekken dat we bijzonder blij zijn dat Gerrit actief is én blijft binnen onze club en we zien dan ook uit naar een langere samenwerking.

Waar we ook heel blij mee zijn is dat Peter Westerbroek als assistent verbonden blijft aan dit team. Deze op en top clubman kan gezien worden als de smeerolie in de motor; hij zorgt voor fanatisme maar ook voor een topsfeertje en is daarmee van grote waarde voor het team.


Reactie Gerrit:

We zijn het huidige seizoen begonnen met de nieuwe 19-1. Samen met Peter Westerbroek en Leo Zoet zijn we hieraan begonnen. Er zijn flinke stappen gemaakt als team en als individuele spelers. Maar ook wij als begeleiding leren nog iedere keer bij. Het is mooi om deze uitdaging ook volgend seizoen te kunnen/mogen doen. Ook met en bij de 15-2 hebben we flinke stappen gemaakt en zijn we zelfs gepromoveerd naar de 3de klasse. Verder is het een mooie uitdaging om collega trainers te kunnen/mogen helpen, als zij daar behoefte aan hebben. Ik heb er in ieder geval enorm veel zin in.