Nieuws

Joram Visser komend seizoen trainer/coach JO17-1

Graag maken wij deze bekend dat Joram Visser komend seizoen de nieuwe trainer/coach van JO17-1 wordt. Joram komt over van vv Nunspeet waar hij dit seizoen trainer/coach van JO14-1 is. Daarnaast is hij assistent-trainer bij de O14 van PEC Zwolle. Joram is 20 jaar en woonachtig in Nunspeet. Bij de vv Nunspeet heeft hij als speler alle jeugdselectieteams doorlopen t/m de O19 (divisieniveau). Daarnaast is hij al vanaf zijn 14e actief als trainer. Hij heeft o.a. de O11, O12, O13 en nu dus de O14 getraind. De passie voor het trainersvak is dermate groot dat hij twee jaar geleden besloten heeft om te stoppen als voetballer en vol voor zijn ontwikkeling als trainer/coach te gaan.
Dit schooljaar rondt hij zijn opleiding bij Landstede (richting Buurt, Onderwijs, Sport) af en neemt daarna een tussenjaar om ruimte te maken voor de opleiding VC3 Jeugd (voorheen UEFA B Youth). Deze opleiding past uitstekend bij zijn ambitie om uiteindelijk hoofdtrainer van een jeugdteam bij een betaald voetbalorganisatie (BVO) te worden. Tot die tijd wil hij maximaal investeren in zijn ontwikkeling en we zijn dan ook trots dat hij vanuit dat licht gekozen heeft voor ESC als best passende vervolgstap. Naast zijn functie als trainer/coach JO17-1 zal hij ook twee keer per week circuittrainingen gaan verzorgen in de onderbouw. Veel kinderen in de onderbouw kennen hem al omdat hij een jaar geleden vanuit Stichting WIEL gymlessen op diverse basisscholen in Elburg heeft gegeven. Kortom: we zijn blij met deze nieuwe aanwinst!

In het kader van maximale aandacht voor de ontwikkeling van onze jeugdig talent, past ook een volwaardige assistent. We zijn dan ook bijzonder blij bij deze te kunnen communiceren dat Michel Dijkstra de assistent van Joram zal worden. Michel heeft jarenlang diverse jeugdselectieteams getraind en is daardoor van grote waarde geweest voor ESC. Nu kiest hij bewust voor een assistentschap bij een team in de bovenbouw om daarmee onze jeugdige talenten voor te bereiden op de stap naar de senioren.

 

Reactie Joram:

Ik ben erg blij en trots dat ik komende 2 seizoenen trainer/coach mag en kan zijn bij ESC Elburg. Ik kijk ernaar uit om veel mensen binnen de club te ontmoeten en ook met hen samen te werken! Ik heb voor ESC gekozen omdat er een duidelijke opleidingsvisie is en de faciliteiten (velden, materialen, video-analyse, spelersvolgsysteem etc.) uitstekend zijn. Daarnaast spreekt de aangeboden coaching/begeleiding vanuit de Manager Voetbal mij zeer aan. Dit alles maakt dat ik de overtuiging heb dat ESC voor mij een prachtige vervolgstap is. Ik kijk nu al uit naar de start van het nieuwe seizoen!