Nieuws

Dylano Hop komend seizoen trainer/coach JO14-1

Wederom hebben we mooi nieuws op trainersgebied te melden: Dylano Hop zal komend seizoen trainer/coach van JO14-1 zijn. Ondanks zijn relatief jonge leeftijd heeft Dylano al enkele jaren trainerservaring. Vorig seizoen leidde hij samen met Deniz Leusink de JO10-1 en dit seizoen zijn zij met hun team doorgestroomd naar JO11-1. Dylano is te typeren als zeer sociale en betrokken jongen van de club die geweldig met kinderen weet om te gaan. Daarnaast is hij pedagogisch sterk, mede dankzij zijn opleiding Sport & Bewegen. Komend seizoen heeft Dylano de ambitie om de opleiding Voetbalcoach 2 te doen (voorheen UEFA C) en daar past de stap naar het grote veld bij als trainer/coach. Daarnaast zal hij (uiteraard) zelf actief blijven als speler van Mannen 2. Als club zijnde vinden we het geweldig dat selectiespelers ook als trainer/coach actief zijn bij de club. Zij zijn als speler een voorbeeld voor de jeugdspelers en daarmee wordt een sterke clubbinding gecreëerd.

Om maximale aandacht aan onze jeugdspelers te kunnen geven én het feit dat Dylano vanwege opleidingsverplichtingen of eigen wedstrijden soms bij trainingen/wedstrijden afwezig zal zijn, is een volwaardige assistent belangrijk. We zijn daarom ook bijzonder blij dat we deze gevonden hebben in de persoon van Gerjan Zwep. Ook Gerjan wil zich verder ontwikkelen als trainer/coach en gaat zich inschrijven voor de opleiding Voetbalcoach 1 Junioren. Gerjan is al jarenlang actief binnen onze vereniging en combineert dit seizoen het assistentschap bij JO12-1 met het leiden/coachen van JO17-2. Dit maakt hem een gewaardeerde kracht binnen de club die we ook graag faciliteren om zich als trainer/coach door te ontwikkelen.

Reactie Dylano:

Ik ben super blij en trots dat ik samen met Gerjan dit team mag coachen komend seizoen! Ik hoop de komende tijd veel te leren en mezelf verder te ontwikkelen en zodat ik de spelers van JO14-1 zo goed mogelijk kan helpen in hun ontwikkeling. Onwijs veel zin in komend seizoen!!