Nieuws

Frans Koornberg & Deniz Leusink komend seizoen trainer/coach JO13-1

Komend seizoen staat JO13-1 o.l.v. een interessant trainersduo, namelijk Frans Koornberg & Deniz Leusink. Frans behoeft weinig introductie; jarenlang heeft hij op topamateurniveau gekeept maar daarnaast ook het doel van ESC met verve verdedigt. Na zijn actieve carrière is hij de teams van zijn zoon en dochter gaan trainen (nu JO12-1 en MO17-1) en raakte hij meer en meer betrokken bij de jeugdafdeling van ESC. Als keeper is hij officieel met pensioen maar toch staat hij nog regelmatig tussen de palen bij Mannen 2 waarbij hij recentelijk zelfs in een competitiewedstrijd zijn opwachting maakte en ‘gewoon’ weer de 0 hield. Naast zijn jarenlange voetbalervaring brengt Frans ook veel pedagogische ervaring en kennis met zich mee waardoor hij van grote waarde kan zijn voor onze jeugd. In de persoon van Deniz Leusink krijgt hij een jonge, ambitieuze trainer/coach als duomaat naast zich. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Deniz al de nodige trainersuren in de benen. Dit seizoen is hij samen met Dylano Hop trainer/coach van JO11-1 en daarnaast neemt hij vanaf de winterstop de JO10-1 voor zijn rekening. Helaas komt hij door een ernstige knieblessure dit seizoen niet als speler in actie maar hopelijk weet hij volgend seizoen zijn rentree te maken. In Deniz zien wij een talentvolle trainer/coach die zeer gedreven en leergierig is hetgeen wij als club alleen maar toejuichen.
Met Frans en Deniz denken we een heel mooi complementair trainersduo gevormd te hebben waar onze jeugd volop baat bij zal hebben.

Reactie Frans:
Ik kijk er naar uit om volgend seizoen met een talentvolle groep en een jonge, gedreven medetrainer in de persoon van Deniz samen te werken. Ik haal er veel voldoening uit om spelers te ondersteunen in hun ontwikkeling. Niet alleen voetbalinhoudelijk maar ook breder. De basis hiervoor is plezier en dat hoop ik samen met Deniz te bereiken.

Reactie Deniz:
Zelf heb ik al heel veel zin in volgend seizoen omdat ik dit samen met Frans kan doen. Van Frans kan ik heel veel leren en daardoor mijzelf extra ontwikkelen. Ik ben super gemotiveerd om de jeugd van ESC (nog) beter te laten voetballen!