Nieuws

Jarralt Boonen komend seizoen trainer/coach JO15-1

We zijn blij opnieuw mooi nieuws op trainersgebied te kunnen communiceren. Jarralt Boonen, huidige trainer/coach van de JO14-1, zal volgend seizoen ‘meegroeien’ met zijn team naar de JO15-1. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Jarralt al heel wat ervaring opgebouwd als trainer/coach. Jaren geleden begonnen bij de pupillen samen met zijn broer Merijn en vorig seizoen voor het eerst op eigen benen bij de JO12-1. Dit seizoen heeft hij weer een vervolgstap gezet door het halve veld (8v8) te verruilen voor een heel veld (11v11). Met zijn opleiding Sport & Bewegen, zijn ervaring als ASM-trainer én zijn fanatisme/gedrevenheid is Jarralt een belangrijke kracht binnen de jeugdopleiding van ESC. We zijn dan ook bijzonder blij dat hij ook komend seizoen actief zal blijven als trainer/coach.

Waar we minstens zo blij mee zijn is de nauwe betrokkenheid van ‘good old’ Gerrit Visscher bij dit team. Hij begon het seizoen met 1x per week assisteren bij de training maar dit voetbaldier in hart en nieren genoot dermate van de motivatie van de groep dat hij al snel fulltime bij het team betrokken was. Met zijn achtergrond als profvoetballer weet hij de spelers de fijne kneepjes van het spel bij te brengen en is daarmee voor Jarralt én de spelers de ideale assistent-trainer/coach.

Reactie Jarralt:

Ik ben super blij om volgend seizoen samen met Gerrit trainer/coach van JO15-1 te zijn. Hopelijk kunnen we de stappen die we nu met de JO14-1  aan het maken zijn doorzetten en er weer een  leerzaam en uitdagend seizoen van maken. Daar gaan we voor!