Nieuws

Makelaarschap nieuwe subsponsor Elburger Sportclub

 

Makelaarschap verbindt zich als subsponsor aan de Elburger Sportclub. Makelaarschap is dus nu te vinden langs ons veld met een mooi bord, op de socials, en hopelijk ook bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal. Omdat we erg blij zijn met deze nieuwe sponsor, ging Martin Leusink langs bij Makelaarschap met een bos bloemen. Niels Orij van Makelaarschap was heel blij met dit feestelijke gebaar!

 

Over Makelaarschap

Makelaarschap is een zelfstandige organisatie. En kenmerkt zich als innovatief, ambitieus en professioneel. De kantoren van Makelaarschap zijn te vinden in Flevoland, Gelderland, Utrecht en Gooi en Vechtstreek. Wij zijn iedere dag bezig met de woningmarkt en alles wat daarbij komt kijken. Ons werk is onze passie, dat brengen wij graag op jou over. Bij Makelaarschap krijg jij daarom onze aandacht. We zijn over alles op de hoogte van wat er speelt in de woningmarkt: van aankoop tot verkoop, van hypotheken en ook verzekeringen.

We zijn oplossingsgericht, denken met jou mee en staan altijd voor je klaar, ook buiten kantooruren of in het weekend. De afgelopen jaren hebben wij al veel sleutels van prachtige huizen mogen overhandigen. Ons team bestaat uit gemotiveerde, ambitieuze en ook gezellige makelaars en binnendienst.

Makelaarschap is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Wij verkopen jouw woning, kopen jouw woning aan, taxeren, geven gratis een waardebepaling en bieden je een onafhankelijk hypotheekadvies. Met andere woorden: bij Makelaarschap krijg jij alles wat je nodig hebt in de aan- of verkoop van jouw woning.

Makelaarschap Elburg
Jufferenstraat 1
8081 CP Elburg
T: 0525-745805
E: [email protected]