Nieuws

Merijn Boonen komend seizoen trainer/coach JO12-1

Met veel plezier communiceren we dat komend seizoen de JO12-1 onder leiding zal staan van Merijn Boonen. Op dit moment is Merijn trainer/coach van JO15-1 dat bovenaan staat in de 1e klasse. Ondanks de positieve ontwikkeling van het team en het feit dat de samenwerking tussen spelers en Merijn nog steeds uitstekend is, heeft Merijn te kennen graag weer een jonger selectieteam te willen gaan trainen/coachen. Dit hangt ook samen met het feit dat dit beter te combineren is met zijn voetbalactiviteiten als selectiespeler van Mannen 1. Naast zijn functie als trainer/coach van JO12-1 zal Merijn ook één van de hoofdtrainers binnen de circuittrainingen in de Onderbouw worden. Deze stap past in de persoonlijke ontwikkeling van Merijn als sport- & beweegprofessional. Met Merijn hebben we een jonge maar nu al ervaren trainer/coach in huis die oog heeft voor talentherkenning en -ontwikkeling en daarom voor onze club van grote waarde is. Hoewel al vaker aangegeven, willen we nogmaals benadrukken dat het ontzettend waardevol is dat onze selectiespelers (MA1, MA2, VR1) training geven aan onze jeugd. Zij zijn voor hen rolmodellen wat weer zorgt voor veel onderlinge binding en betrokkenheid.
Vanaf deze plek wensen we Merijn veel succes en plezier en hopen nog vele jaren van hem als speler en trainer/coach te mogen genieten.

Reactie Merijn:

Na 3 jaar lang mijn huidige team te hebben getraind is het voor mij en de spelers goed om een nieuwe uitdaging te hebben. Voor mij een andere groep spelers en voor de jongens een nieuwe trainer. Ik kijk positief vooruit om volgend seizoen de 12-1 te gaan trainen. In deze groep zitten veel talentvolle spelers die ik hopelijk veel nieuwe dingen kan aanleren. Daarnaast ben ik blij dat ik volgend seizoen de circuittraining mag gaan leiden, hier zit voor mij een nieuwe uitdaging in waar ik veel zin in heb. Hier hoop ik de spelers en andere trainers veel te mogen leren!