Nieuws

Sem Vlieger & Lorenzo van Triest komend seizoen trainer/coach JO11-1

Nadat we in de afgelopen weken al veel positief nieuws op trainersgebied konden melden, zijn we weer een stapje verder gekomen met de inrichting van ons technisch kader voor het aankomende seizoen. Een jaar geleden maakten Sem Vlieger en Lorenzo van Triest, spelers van onze JO19-1, kenbaar dat ze graag samen een pupillenteam wilden trainen; dat werd JO11-3. Vol enthousiasme zijn ze aan de slag gegaan, ondersteund door een superleider. Het gevolg: het trainersvirus heeft hen te pakken gekregen en de wil om verder te ontwikkelen is groot. Inmiddels hebben beiden zich ingeschreven voor de trainerscursus VC1 Pupillen die na de zomervakantie op locatie van ESC gegeven zal worden. En bij ontwikkelen hoort ook het krijgen van kansen. Daarom hebben we besloten om komend seizoen de JO11-1 aan hen toe te vertrouwen. Daarbij zal er ook nauw samengewerkt worden met JO11-2 omdat over enkele jaren een groot deel van de spelers uit deze teams zullen samenkomen als de stap naar het grote veld wordt gezet. Vanaf deze plek wensen wij Sem en Lorenzo alvast heel veel plezier en succes met hun nieuwe team en hun eigen persoonlijke ontwikkeling!

Reactie Sem:
Ik heb heel veel zin om volgend seizoen samen met Lorenzo dit team te mogen coachen! En om daarbij te beginnen met de pupillencursus om mezelf en de spelers zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen. Op naar een leuk leerzaam seizoen!!

Reactie Lorenzo:
Ik ben super blij om volgend jaar de JO11-1 samen met Sem te mogen trainen! Daarnaast hoop ik veel te leren bij de trainerscursus die we na de zomer gaan volgen zodat ik de spelers nog beter kan begeleiden. Ik kijk uit naar een leuk en leerzaam seizoen!