Nieuws

Trainers ESC-VR1 te gast bij Studio Voetbal

Zoals meestal elke zondagavond kijk ik altijd naar Studio Voetbal 1 van m’n favoriete programma’s waar ik toch graag tijd voor maak om te kijken als dat lukt. Er word hoofdzakelijk over voetbal gesproken en de belangrijkste (top)wedstrijden worden onder de loep genomen en uitgelicht en af en toe komt er nog wat ander belangrijk sportnieuws( beelden) voorbij van mooie Nederlandse sportprestaties.

Af en toe dacht ik wel eens van, goh het zou mij toch wel eens leuk lijken om dat eens live mee te maken, maar elke keer dacht ik dan nou dat lukt toch niet want er zijn meerdere kapers op de kust die daar graag bij willen zijn.Totdat de uitnodiging weer voorbij kwam op tv om een uitzending bij te wonen.

Nou wie niet waagt wie niet wint ik denk stuur een mail en we zien wel. En warempel er werd door de NOS op gereageerd om de uitzending van 3 Maart ’s avonds bij te wonen en je mocht iemand meenemen dus uiteraard broer Martin had daar wel oren naar en zo gezegd zo gedaan togen we Zondags avonds af richting Hilversum Mediapark Journaalplein 1 waar we ons moesten melden bij de NOS Studio 16.

Toen we aankwamen (even een plekje zoeken op het parkeerterrein) werden we daar met meerdere gasten ontvangen met een hapje en drankje allemaal prima verzorgd. Een uur van tevoren moesten we er zijn en rond 22.00 uur konden we naar beneden naar de studio waar we een plek kregen toegewezen om te zitten.

Ik had gehoopt dat Rafaël van de Vaart ook aan tafel zat maar helaas die was afwezig en we moesten het doen met Arno Vermeulen, Pierre van Hooijdonk en Ibrahim Afellay en gast van vanavond was Bas Kuipers (aanvoerder Go Ahead Eagles) en natuurlijk Sjoerd van Ramshorst die het programma leidt.

Er werd over van alles en nog wat gepraat wat met voetbal te maken had en wat er zich het weekend had afgespeeld op de Eredivisie velden. Met uiteraard de topper PSV-Feyenoord wat toch wel de meeste aandacht wat wel of niet goed ging in de wedstrijd, en als je daar zit gaat de tijd snel en een klein uur uitzending is zo voorbij.

Erg leuk om mee te maken en te zien hoe dit programma live tot stand komt. Na die tijd was er nog gelegenheid om foto’s te maken en nog een praatje te maken en bij hebben we nog wat foto’s toegevoegd. Oh ja, onze tactische tips van de Trainers ESC-VR1 hebben ze graag ter harte genomen.