Nieuws

Vrijwilligers bedankt

Hey vrijwilliger👋🏽

Werd jij vanochtend ook wakker met een glimlach op je gezicht?😊Vast wel,(al was het dan naar de paracetamol😇) want wat was het een feestje gisteren💃. Het begon bij het klaarmaken van de businessclub, want daar was het “vrijwilligersbuffet voor de 55+”. Dit jaar voor het eerst, om ook deze doelgroep in het zonnetje te zetten. Zo’n 40 mannen én vrouwen hadden zich aangemeld. Na wat schuiven, verhuizen en versieren werd het een knus feestzaaltje. En het was een succes🥰, lekker eten en drinken🍻🍖, maar bovenal veel gezelligheid!

Ondertussen moest ook de kantine omgebouwd worden tot een gezellige 🔵⚪️ bedoeling, want hier was de “blue en white party”. Rond 21.15 waren de meesten al gesetteld aan een tafel of aan de bar. De drankjes vloeiden rijkelijk🍺🍷. Toen was het tijd voor een muziekquiz, gepresenteerd door onze eigen “huis dj” Dj Miquel.🎶🎵 Er werd fanatiek gestreden, maar zoals bij elke wedstrijd kan er maar 1 de winnaar zijn… (en wie niet tegen zijn verlies kan, die is maar zielig hoor🔹️🌰🌰😜) Uiteraard werd ook het clublied nog volle borst gezongen en gingen de eerste voetjes van de vloer💃🕺. Maar aan alle feestjes komt een einde, omdat ook daarna weer alles opgeruimd 💪🏼en schoongemaakt moet worden door vrijwilligers🫶🏼 (Vrijwilligerswerk is werk dat u onbetaald en onverplicht doet, voor anderen of voor de samenleving. Even voor de duidelijkheid😉)
Het bleef nog lang onrustig, maar “what happens in de kantine, stays in de kantine🤫

PS 1 bij deze willen we de mensen bedanken die deze vrijwilligersavond hebben geholpen op welke manier dan ook😘
PS 2 wil jij volgend jaar nou ook naar dit leuke feest? Zorg dan dat je vrijwilliger wordt (scheidsrechter, trainer, commissielid, kantinewerk etc etc)