Nieuws

Gezocht: Radio- en Wedstrijdverslaggever Eerste Elftal

Met spijt moeten we mededelen dat Gerrald Nagelhout heeft aangegeven te stoppen als radioverslaggever voor het komende seizoen. Zijn bijdrage zal zeker gemist worden en we willen hem bedanken voor zijn inzet. Daarom zijn we op zoek naar een radio- en wedstrijdverslaggever die het stokje van Gerrald kan overnemen voor het komende seizoen.

Radioverslaggeving
Als radioverslaggever bij de Lokale Omroep Elburg krijg je de kans om jouw stem te laten horen tijdens thuis- of uitwedstrijden van het eerste elftal. Indien je liever alleen thuiswedstrijden verslaat, is dat ook een optie.

Wedstrijdverslagen schrijven
Voor het schrijven van de wedstrijdverslagen zoeken we iemand met een passie voor sport en een vlotte communicatiestijl. Het gaat hierbij om het schrijven van zowel voor- als nabeschouwingen van het eerste elftal. We staan open voor afstemming, waardoor het ook mogelijk is om alleen thuiswedstrijden te verslaan of alleen voor- of nabeschouwingen te schrijven.

Als er meerdere geïnteresseerden zijn, kunnen beide functies ook door een duo worden uitgevoerd. Bij interesse kan er contact worden opgenomen met bestuurslid Niels Bosman via [email protected] of via 0655904082.